Bygg en lokal till cykelklubben

Bygg en lokal till cykelklubben

Ingår du redan nu i en cykelklubb, eller drömmer du om att starta en? Oavsett vad som gäller för dig är en bra klubblokal ett måste. Att bygga sin egen har dessutom många fördelar eftersom du och din klubb då kan få lokalen exakt så som ni vill ha den. I den här texten ska vi bland annat ta upp hur du smidigt och kostnadseffektivt hittar entreprenadmaskiner till bygget med hjälp av Blinto.se.

Bygg tillsammans

Att vara en samling människor som ingår i en klubb har många styrkor. Säkert ingår det till exempel människor med en rad olika kompetenser i klubben, till exempel någon som arbetar med bygge och någon som är arkitekt. När ni är många har ni dessutom mycket arbetskraft att ta av. Det innebär att ni kan bygga er klubblokal själva. För bygget behöver ni dock entreprenadmaskiner för att kunna bereda mark för grunden. Genom att använda er av Blinto.se kan ni hitta sådana till ett riktigt bra pris. Blinto.se auktionerar nämligen ut begagnade maskiner. Det gör att ni kan spara mycket pengar genom att använda er av dem. Hos dem finns det mesta som ni kan behöva för att bereda mark, till exempel hjullastare och grävmaskiner. Just nu görs också miljonsatsningar på cykling, något som gör att er kommun kommer att vara positiva till ert projekt och kanske till och med kan komma med stöd.

Därför är en klubblokal en bra idé

Oavsett om du älskar att cykla MTB på stigar eller om du helst nöter asfalt så kan du ha nytta av en klubblokal. En sådan bidrar nämligen till gemenskap och gör att ni kan ordna kurser och fester tillsammans. Kanske är ni också några som elitsatsar och vill ta er till VM framöver? Då är en klubblokal ett måste för att hålla motivationen uppe. Där träffar man nämligen människor med samma intresse som kan komma med goda råd och smarta träningsupplägg. Ni är också flera som kan träffas och träna tillsammans, något som gör under för motivationen.

Klubblokalen är också en bra plats att hålla kontakten på när det inte är säsong för cykel. Fast vem vet, i er klubb kanske ni brinner för vintercykling precis som man gör i Kungsbacka? Oavsett vad er passion inom cykel är så är det dock klart att en klubblokal kommer hjälpa er att främja den.