Låt företaget synas på cykeltävlingen

Låt företaget synas på cykeltävlingen

Cykeltävlingar är inte bara till för elitidrottaren som tävlingscyklar på en hög nivå. Det finns gott om cykeltävlingar där du som hobbycyklar också kan vara delaktig. Vill du som företagare göra något roligt tillsammans med dina kollegor kan en cykeltävling med profilprodukter vara just den rätta lösningen.

Att delta i en cykeltävling tillsammans ger er ett gemensamt mål att träna inför, något som i sin tur kommer stärka ert band och er teamkänsla till varandra. Dessutom är en cykeltävling ett bra tillfälle för dig och dina anställda att låta företagets logga synas om och om igen. Genom att använda profilprodukter från medtryck.com kan du se till att du får den perfekta marknadsföringen för din unika målgrupp. Medtryck.com erbjuder ett stort utbud av produkter som passar perfekt för just en cykeltävling. Vill du öka chansen att synas ännu mer kan ditt företag även passa på att dela ut produkter till andra tävlande.

Bra profilprodukter till cykeltävlingen

Vilka produkter ni ska välja inför cykeltävlingen är helt upp till er själva. Väljer ni ett företag som Medtryck kan ni t.ex. hitta vattenflaskor, träningskläder, handdukar och solglasögon. Ni hittar även termosar, sittunderlag och yogamattor, lagvästar och mycket mer. Välj gärna produkter där ert företagsnamn blir så synligt som möjligt.

Välj rätt cykeltävling

Ni vill ha roligt och marknadsföra företaget på en och samma gång. Då gäller det att inte välja vilken typ av cykeltävling som helst. Cykeltävlingar med mycket långa lopp är sällan att rekommendera, eftersom publik endast finns på ett fåtal ställen, t.ex. vid start och mållinje. Här är det bäst med lite mindre lopp som gärna går runt i staden istället för på landsbygden. Målet är att ni ska synas, så att välja en tävling som kommer filmas och sändas i TV är naturligtvis ett av de bästa alternativen.